Hem » FÖRBRÄNNINGSTOALETT » Incinolet Förbränningstoalett

Incinolet Förbränningstoalett

Världens mest sålda förbränningstoalett!

Nu med 5 Års garanti inget annat märke har lika lång garanti tryggt och säker!

 


Incinolet är skonsam mot miljön och fungerar utan vatten och avlopp. Urin och fekalier förbränns och blir till lukt- och bakteriefri aska.

Amerikanska Incinolet är originalet, kontinuerligt utvecklad och optimerad sedan 1959. Incinolet är överlägsen marknadsledare i USA och Kanada och säljs i många länder världen över – Världens mest sålda förbränningstoalett helt enkelt.

Incinolet är en robust och mycket driftsäker förbrännings-toalett, utformad för att säkerställa lång livslängd. Tack vare den höga kvaliteten i toalettens alla delar är användning och normalt underhåll såsom tömning av askkopp mycket enkel att utföra.

Toaletten är dessutom modul-uppbyggd och konstruktionen genomtänkt varför eventuellt byte av reservdelar ofta kan utföras av stugägaren själv.

Därför är Incinolet förbränningstoalett det bästa valet!
Incinolet förbränningstoalett är skonsam mot miljön och fungerar utan vatten och avlopp. Urin och fekalier förbränns och blir till lukt- och bakteriefri aska.

 

  1. Incinolet har en extremt hög driftsäkerhet och är enkel att använda och underhålla. Det har vi uppnått genom komponenter av hög kvalitet, genomtänkt konstruktion och minimalt med onödiga finesser.
  2. Incinolet är en robust förbränningstoalett byggd i rostfritt stål, utformad för att säkerställa lång livslängd. Tack vare den höga kvaliteten i toalettens alla delar är användning och normalt underhåll såsom tömning av askkopp mycket enkel att utföra.
  3. 5 års garanti - Incinolet har som den enda förbränningstoaletten 5 års garanti jämfört med branschkollegornas 3 år.
  4. Toaletten är moduluppbyggd och konstruktionen mycket genomtänkt, och därför kan eventuellt byte av reservdelar ofta kan utföras av stugägaren själv. Du kan nästan inte göra någonting själv med konkurrerande förbränningstoaletter.
  5. Säkerheten främst: då Incinolet säljs på flera håll i världen är toaletten testad för många länders krav på säkerhet. Dessutom är Incinolet certifierad av US Coast Guard och av NSF- The Public Health and Safety Organization. Vad vi vet så kan ingen annan förbränningstoalett mäta sig med Incinolet vad godkännanden av oberoende och seriösa testinstitut beträffar.
  6. Vi har så gott som uteslutande nöjda kunder – den bästa garantin för att Incinolet är rätt val!